Emlakmania Emlak arayanlar icin dogru adres

Specialisme

Afdrukken PDF

vloer-in-de-was

VLOER IN DE WAS ZETTEN

Niet alleen glanzende, slipvaste vloeren maar ook vervuilde, doffe en slecht verzorgde vloeren worden opgemerkt. Vloeren die enkel worden gereinigd om beloopbaar te zijn, zijn voor alle partijen slechts een kostenpost. Deze vloeren dragen niet bij tot de toegevoegde waarden van uw product of bedrijf. Want vloeren bepalen nu éénmal het totaalbeeld van iedere ruimte en weerspiegelen uw imago.

Glans wordt vaak geassocieerd met gladheid. Met de wassoorten die wij gebruiken hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Deze geven namelijk een mooie heldere glans en zijn namelijk ook slipvast!

TAPIJTREINIGEN

tapijt-reinigenVlekken en vervuiling maken dat het esthetisch aanzicht van tapijt snel terugloopt. Door dieptereiniging is het aanzicht weer in goede staat te krijgen. Schoonmaakbedrijf Frisleven beschikt daartoe over speciale apparatuur en over mensen die weten hoe zoiets moet worden aangepakt.

GLASWASSEN

Niet zo eenvoudig als het lijkt, moeilijk als het de buitenboel betreft. Vooral op hoog niveau bent u aangewezen op specialisten. Uit oogpunt van uw representativiteit is de buitenkant van uw bedrijfspand zeer belangrijk. Weers- en milieu invloeden bewerkstelligen, dat regelmatige reiniging en onderhoud van glas en gevel noodzakelijk is.

VLOERREINIGEN

Harde vloeren reinigen, conserveren en onderhouden vraagt wellicht nog meer aandacht en vakmanschap dan bij tapijtvloeren. Ook bij deze vloeren gaat ons geen zee te hoog.

TRAPPENHUIS REINIGEN

Wekelijks of maandelijks. Bij ons kunt u kiezen in welke regelmaat u het belangsrijk vind.

Wij maken de trappenhuizen netjes stofvrij. En daarna nog een keer goed nat schoonmaken.

Schoonmaakbedrijf Frisleven

Tel: 0618-752 382

Support Center